Beoordelingen

Bekijk wat anderen van ons vinden

FeedbackCompany
8,6
342 beoordelingen
  • Josee Pieete

    8,0

    "Netjes geholpen "

    Josee Pieete - 08-08-2022

  • Yvonne

    10,0

    "Prima"

    Yvonne - 01-08-2022

  • Suzan Yesildag

    10,0

    "Goede ervaring "

    Suzan Yesildag - 24-07-2022

  • Irma Gondrie

    8,0

    "Eerdte keer dat ik er mee te maken had, goed en snel"

    Irma Gondrie - 18-07-2022

  • Inge Desmedt

    10,0

    "Top service. Snelle verzending."

    Inge Desmedt - 16-07-2022

  • Jolanda Maaskant

    10,0

    "Nette en Snelle levering."

    Jolanda Maaskant - 05-07-2022

  • Olav Meyknecht

    4,0

    "Als je de Philips Sonicare gewend bent dan is de Elektrische Waterflosser maar zeer matig: geeft een enorme 'waterzooi'"

    Olav Meyknecht - 04-07-2022

  • Fred

    6,0

    "Goed hoor alleen zit ik nu met een heleboel voorzetborsteltjes voor de elektrische tandenborstel, welke niet te gebruiken zijn op deze nieuwe.....niet over nagedacht dus!"

    Fred - 04-07-2022

  • Loes Velonis

    5,0

    "Product is niet geschikt voor mij"

    Loes Velonis - 27-06-2022

  • Thierry Mes

    1,0

    "Slecht"

    Thierry Mes - 20-06-2022

  • Jeanny Groot Hulze

    10,0

    "Prima service!"

    Jeanny Groot Hulze - 17-06-2022

  • Dorien van der Zalm

    4,0

    "Niet zo goed, goedkoop product dat niet goed werkt"

    Dorien van der Zalm - 15-06-2022

  • van Schooten

    4,0

    "Prima alleen t product wat ik gekocht heb is gewoon rotzooi. Dit zouden ze moeten verbieden in nederland. Ali expres spul "

    van Schooten - 15-06-2022

  • Cornelis Buma

    9,0

    "Positief; goed verzorgde bestelling"

    Cornelis Buma - 07-06-2022

  • K

    4,0

    "Opzich snelle levering maar was niet tevreden over het product, maar hun return policy is echt debiel.. je krijgt gratis verzending maar als je iets retour wilt doen moet je perse via een link die je van hun krijgt het proces door. Hiervoor betaal je standaard €7 verzendkosten. Ook als dit goedkoper kan dan kan dit niet.. niet heel relaxed over een product wat de helft meer kost dan de verzendkosten dus je bent gewoon de helft van je geld kwijt. "

    K - 31-05-2022

  • Johan Huyzers

    7,0

    "Ja,hellemaal goed op tijd geleverd En een goed apperaat"

    Johan Huyzers - 26-05-2022

  • Ineke

    8,0

    "Het bestelde product (Dental Polisher) voldeed niet aan mijn kwaliteitseisen. OptiSmile pakte mijn klacht naar volle tevredenheid op en heeft er zo voor gezorgd dat mijn negatieve ervaring alsnog een positieve werd. "

    Ineke - 20-05-2022

  • Michele Holdaway

    1,0

    "Apparaat werkt niet, retour gestuurd alleen nog geen restitutie mogen ontvangen."

    Michele Holdaway - 17-05-2022

  • Renske Dahler

    2,0

    "Apparaat voldoet niet/onbruikbaar"

    Renske Dahler - 11-05-2022

  • Jay

    10,0

    "Zeer tevreden, goede klantenservice en goed product!"

    Jay - 02-05-2022

  • T. Goud

    10,0

    "goed"

    T. Goud - 29-04-2022

  • Pauline Strijbis

    8,0

    "prima, snelle afhandeling, goed product"

    Pauline Strijbis - 28-04-2022

  • Marieke Nijeboer

    8,0

    "prima-snelle levereing"

    Marieke Nijeboer - 27-04-2022

  • Trudie Lippens

    4,0

    "Artikel valt me een beetje tegen"

    Trudie Lippens - 25-04-2022

  • Anne

    4,0

    "Snelle levering en apparaat ziet er mooi uit. Werkt alleen helemaal niet voor het weghalen van aanslag op tanden van koffie oid. Heel jammer."

    Anne - 25-04-2022

Wij worden beoordeeld met een 8,6!

FeedbackCompany
8,6
342 beoordelingen
Openingstijden 8,6

Josee Pieete

8,0

"Netjes geholpen "

Josee Pieete - 08-08-2022

Yvonne

10,0

"Prima"

Yvonne - 01-08-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op +31 20 2614883.