Elektrische Waterflossers

Elektrische Waterflossers Lees meer

0 resultaten
0 resultaten
Reset


Het gaat een enkeling gemakkelijk routineus af, maar voor velen blijft flossen toch een opgave. Je vergeet het snel, het is zelden een pretje en het is met stokers, flosdraad of ragertjes toch vaak een gepriegel. Omdat we dat begrijpen bij OptiSmile, bieden we de oplossing: elektrische waterflossers!

Werkt een elektrische waterflosser net als ‘gewoon’ flossen?

Ja! Sterker nog, als je de elektrische waterflosser goed gebruikt, is dat nog veel effectiever ook. Met een tandenstoker kom je bijvoorbeeld niet tussen alle tanden en kiezen en flosdraad breekt vaak af, waardoor je het bijltje er al gauw bij neergooit. Een elektrische waterflosser doet eigenlijk precies hetzelfde, maar dan eenvoudiger. Zeker voor mensen met een beugel is dit een prettig alternatief, omdat regulier flossen vaak niet tot de opties behoort.

Hoe werkt een elektrische waterflosser?

Een elektrische waterflosser reinigt de mond, de tanden en het tandvlees op plekken waar een (elektrische) tandenborstel tekortschiet. Zo is bekend van de OptiSmile Elektrische Waterflosser dat deze tandplak voor 99,9% verwijdert. Hoe het werkt: de waterflosser spuit 1400 krachtige waterstralen per minuut tussen de tanden en kiezen. Hierdoor wordt de mond grondig gereinigd en worden ook bacteriën onder de tandvleesrand verwijderd.

Is een elektrische waterflosser wel veilig als ik bruggen en kronen heb?

Jazeker! De waterstralen zijn weliswaar bijzonder krachtig, maar niet schadelijk voor bruggen, kronen, implantaten en vullingen. De elektrische waterflosser is dus helemaal veilig voor ieder soort gebit. Het kan zelfs voordelen hebben bij het schoonmaken van je gebit als je bruggen, kronen of implantaten hebt. Als hierdoor minder ruimte zit tussen tanden en kiezen, is een elektrische waterflosser juist de uitgelezen flos-tool om grondig te reinigen in de kleinste hoekjes en gaatjes. Zo voorkom je dat je weer slecht nieuws krijgt in de tandartsstoel!

FeedbackCompany
8,7
326 beoordelingen

Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

Wij worden beoordeeld met een 8,7!

FeedbackCompany
8,7
326 beoordelingen
Openingstijden 8,7

Ineke

8,0

"Het bestelde product (Dental Polisher) voldeed niet aan mijn kwaliteitseisen. OptiSmile pakte mijn k..."

Ineke - 20-05-2022

Jay

10,0

"Zeer tevreden, goede klantenservice en goed product!"

Jay - 02-05-2022

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op +31 20 2614883.